Branches

Sinds 1999 volgen we alle technologische ontwikkelingen op de voet. We hebben deskundige collega’s in dienst, variërend van starters tot collega’s die nog steeds niet met pensioen willen. Al deze ervaring bij elkaar opgeteld heeft ertoe geleid dat we voor diverse branches eigen teams hebben samengesteld. Denk aan de zorg, het onderwijs en de scheepvaart. In die branche draaien wij, of onze collega’s, al lange tijd mee.

We profiteren van een groot netwerk en weten dus waar onze klanten in deze branche kansen zien. Of welke risico’s er op de loer liggen. Daarom hebben we voor diverse branches een team van specialisten samengesteld, die diensten aanbieden waarbij meerdere van onze bedrijven met elkaar samen op trekken. Een projectmanager is degene die jullie vaste aanspreekpunt is en die binnen de W.T. Group de juiste collega’s op het juiste moment betrekt.

De juiste ICT-partner

met kennis van jouw branche

W.T. Zorg

W.T. Zorg

Alle tijd en aandacht voor de patiënten, terwijl op de achtergrond de nodige processen zijn geautomatiseerd én je data beveiligd is. Bij W.T. Zorg worden alle specialismen van de W.T. Group samen aangeboden aan een specifieke doelgroep: de zorg.

Meer info
W.T. Marine

W.T. Marine

Met onze roots in de Rotterdamse haven, kennen we deze branche als onze broekzak. Al meer dan 25 jaar bewegen we ons in het havennetwerk en zien we het belang van ICT en privacy in deze branche groeien. Met W.T. Marine denken we actief mee over privacy-vraagstukken in de branche en hebben we een speciale e-learning ontwikkeld om de automatisering in en rond de haven te versnellen.

Neem contact op
W.T. Construction

W.T. Construction

ICT is overal en ook de bouw blijft steeds meer processen automatiseren. Data gedreven processen vormen een belangrijke basis voor veilig werken in de bouw. Ook worden projecten veel efficiënter gepland met behulp van de juiste data. En hoe registreer je wie wanneer op welke bouwplaats is? Het team van W.T. Construction helpt je graag met elk ICT-gerelateerd project in de bouw.

Maak een afspraak