Marketing-scan

Je ‘moet’ nog steeds iets met marketing doen, maar je hebt geen tijd. Je hebt wel een account op Facebook of Instagram, maar je hebt geen tijd of geen inspiratie om te posten. Je website staat, maar die kan ook wel een update gebruiken. En je klanten? Die hebben al een tijdje niets meer van je gehoord. Als je druk bent met ondernemen, schiet je marketing er wel eens bij in. Wij maken inzichtelijk wat jouw bedrijf nodig heeft. 

  • Overzicht in je marketingplan
  • Concrete doelen

Wij vinden het belangrijk dat jouw marketingactiviteiten naadloos aansluiten bij jouw doelstellingen, dat de juiste kanalen en podia ingezet worden om jouw doelgroep te bereiken en dat jouw boodschap over wordt gebracht. Wij helpen je graag, in de eerste plaats met het maken van de juiste keuzes. Je hoeft namelijk niet overal aan mee te doen.

We maken een afspraak, op locatie of via Teams en we vuren in één uur een heleboel vragen op je af. Binnen 48 uur ontvang je van ons een rapport met onze tips en bevindingen. Hiermee kun je zelf direct aan de slag, of misschien wil je liever dat wij je helpen. Dan kun je zelf gaan doen waar jij het meest blij van wordt. 

Meer diensten van W.T. Media & Events

IT-strategie Projectmanagement Programma management

Working Together

Onze aanpak

Working Together, dat is waar W.T. voor staat. W.T. Media & Events is het jongste zusje van de W.T. Group. Samenwerken doen we niet alleen met alle 50 collega’s, maar ook met onze klanten, leveranciers, ons netwerk en overige relaties. In 1999 werd W.T. International opgericht, een Rotterdams ICT-bedrijf. Omdat bij veel bedrijven de meeste processen inmiddels digitaal gaan, is ICT overal in je bedrijf aanwezig. Om je op zoveel mogelijk vlakken te ondersteunen, heeft de W.T. Group daarom de dienstverlening uitgebreid. We hebben gemerkt dat we veel klanten kunnen helpen met hun online zichtbaarheid, maar we kregen ook veel vragen over onze eigen events (“wat leuk! Kun je dat ook voor ons doen?”) en dus is in april 2021 W.T. Media & Events opgericht. Samen met de collega’s van de W.T. Group helpen we je graag!

Meer over W.T. Group

Partners

Microsoft
PulseSecure