Partners

W.T. Group heeft met verschillende vooruitstrevende soft/hardware bedrijven een partnerschap. Dit houdt in dat wij ons onderscheiden ten opzichte van andere IT-bedrijven. Wij bieden namelijk het allerbeste voor onze klanten met één doel in het vizier: op een veilige en effectieve manier online werken, waar je ook bent. Wij geloven in de kracht van “Working Together” en gaan dan ook opzoek naar de beste partners om jouw bedrijfsprocessen in goede banen te leiden. Dit doen wij door in te spelen op de actualiteit en trends op het gebied van IT-vraagstukken. Door onze brede interesse en expertise, vertalen wij kansen direct naar IT-oplossingen. Loop je tegen een ongebruikelijk probleem aan? Ook hier kunnen wij jou bij helpen. Met onze Rotterdamse mentaliteit, daadkracht en lef, grijpen we elk probleem met beide handen aan!

Partnerschap

De keuze om met een organisatie in zee te gaan, is heel simpel. Wij vertrouwen dat zij de beste diensten en producten leveren. Het helpt ons ook als IT-distribiteur om statussen te verkrijgen. Zo zijn wij GOLD partner van Microsoft, Platinum partner van Guardian360 en business partner van Kyocera. Wat is er zo bijzonder aan deze partnerschappen? Er zijn maar een aantal IT-bedrijven in Nederland die deze statussen hebben. Die krijg je niet zomaar. Je moet aan bepaalde competenties voldoen om deze titels te bemachtigen.

Wat zijn de voordelen van deze partnerschappen?

  • Onze medewerkers hebben certificaten die de kennis van het merk aantonen
  • Wij mogen meedenken aan softwareontwikkeling
  • Deelname aan strategische overleggen met betrekking tot de markt
  • We zijn vroegtijdig op de hoogte van veranderingen
  • Bepaalde supporttaken kunnen wij overnemen
  • En nog veel meer!

Naast bovengenoemde bedrijven, hebben we nog veel meer partners die ieder uniek zijn in wat zij doen. In onderstaande lijst vind je meer informatie over al onze partners. Met deze organisaties binnen ons businessportfolio, garanderen wij kennis en kwaliteit. Dit hopen wij snel met jou te delen.
Kom je snel langs voor een bakkie?

Microsoft

Microsoft

De W.T. Group is al meer dan 20 jaar partner van Microsoft. Sinds enkele jaren hebben we nu het gold-partnerschap, het hoogst haalbare niveau bij Microsoft.

Kyocera

Kyocera

De W.T. Group is één van de 20 businesspartners van Kyocera in Nederland. Wij leveren meer dan alleen de machines!

Guardian360

Guardian360

De W.T. Group is één van de zeven platinum partners van Guardian360 in de Benelux.

HP

HP

HP is een technologiebedrijf dat is ontstaan vanuit de overtuiging dat ondernemen niet alleen gaat om winst maken.

Digicert

Digicert

Digicert is s ’werelds grootste leider op het gebied van TLS en SSL-certificaten. W.T. Group is een Trust Solutions Partner.

Juniper Networks

Juniper Networks

W.T. Group is een reseller van Juniper Networks. Bij ons kun je terecht voor high-end routing, switching, security en wireless oplossingen.

SentinelOne

SentinelOne

W.T. Group werkt samen met SentinelOne, een platform dat bescherming biedt om bekende en onbekende bedreigingen te voorkomen.

reMARK

reMARK

reMARK is een e-mailsoftware voor de maritieme sector. Dit softwaresysteem brengt vele voordelen met zich mee.

Logitech

Logitech

Innovatie en kwaliteit, daar staat Logitech voor. Genoeg reden om met hen een partnerschap aan te gaan.

PanzerGlass

PanzerGlass

Wist je dat we ook een samenwerking hebben met Panzerglass? Juist omdat informatiebeveiliging en privacy hoog bij ons in het vaandel staat, is deze partnerschap ontstaan.

Trend Micro

Trend Micro

Trend Micro is wereldwijd leider op het gebied van cybersecurity. Met hun expertise en velen onderzoeken naar bedreigen, blijven zij zich innoveren.