W.T. Privacy

In ieder bedrijf worden persoonsgegevens verwerkt, zowel van medewerkers als van klanten. Persoonsgegevens worden verzameld, bewaard en gedeeld en als bedrijf ben je verplicht dit inzichtelijk te hebben. Veel van deze gegevens komen voor in bedrijfsprocessen die worden ondersteund door ICT. Wij helpen je met je compliancy en data driven doelstellingen.

  • Praktisch & pragmatisch compliant
  • Direct schakelen in crisis-situatie
  • Maximaal & intelligent omgaan met data en bedrijfsprocessen

W.T. Privacy begrijpt dat er behoefte is aan een heldere, begrijpelijke en pragmatische aanpak die het voor jou mogelijk maakt om op een betrouwbare manier te blijven ondernemen. Heb je behoefte aan advies met betrekking tot het verzamelen en beveiligen van persoonsgegevens? Ben je benieuwd hoe de juiste ICT dit voor jouw bedrijf op een veilige manier organiseert? Eén van onze experts adviseert je graag.

Door middel van korte en praktische workshops kunnen wij het bewustzijn over het thema privacy onder je medewerkers vergroten. Welke persoonsgegevens worden er verzameld en hoe kunnen zij hier op een veilige manier mee omgaan?

Vanzelfsprekend kunnen onze experts verschillende taken op het gebied van de privacywetgeving voor je uitvoeren. Ook kun je gebruik maken van onze op maat geschreven documenten en praktische templates.