W.T. Group

Business & Ballen: alles over het beveiligen van online applicaties en verbindingen

Business & Ballen: alles over het beveiligen van online applicaties en verbindingen

26 juli 2022

Zonder dat je het doorhebt, kun je al heel kwetsbaar zijn. Denk maar aan jouw website of online applicatie. Je kan bijvoorbeeld een hele sterke website hebben op visueel gebied en gebruiksvriendelijkheid… Maar als je geen tijd en aandacht besteed aan de kwetsbaarheden, kan het ook een grote zwakte zijn. Wil je exact weten waar en welke kwetsbaarheden er zijn, in een overzichtelijke rapportage? Dat kan!

In samenwerking met onze partners DigiCert, Guardian 360 en Kyocera organiseren we op donderdag 15 september Business & Ballen. Een informele (netwerk)bijeenkomst met sprekers, waarbij de focus ligt op security. Onze partners helpen jou bij het beschermen van de IT-gerelateerde zaken die dagelijks gebruikt worden door medewerkers en relaties. Een getoetste en zichtbare beveiliging, zonder toeters en bellen en torenhoge prijzen, daar houden we van! We vertellen je graag wat meer over deze partners.

DigiCert: Biedt certificaten voor websites, programma ontwikkelaars en nog meer.

Iedereen die een website heeft, groot of klein, laat via een certificering laten zien dat de veiligheid en bescherming van gebruikersactiviteiten serieus wordt genomen. Het is van belang om onlineverbindingen te versleutelen en gevoelige gegevens te beschermen. Zorg voor digitaal vertrouwen en beveiliging voor jouw groeiende bedrijf, blog of informatieve website! DigiCert Basic TLS/SSL-certificaten zijn perfect voor websites die geen betalingen of gevoelige informatie verzamelen, maar toch HTTPS nodig hebben om gebruikersactiviteit privé te houden.

Guardian360: Biedt real-time security scanning en live rapportages, onafhankelijke informatiebeveiliging, -advies en -diensten.

Guardian360 gelooft dat informatiebeveiliging een continu proces is; voor optimale informatiebeveiliging moet de driehoek van mens, proces en technologie iedere dag naadloos samenwerken. Helaas doen veel securitydiensten en -producten niet wat ze beloven of wordt er slechts één keer gekeken. Tegelijkertijd denken nog (te) veel mensen dat informatiebeveiliging eng of complex is. Dit is onnodig wat ons betreft; je hoeft geen security-specialist te zijn om securitywerkzaamheden te verrichten.

Kyocera: Biedt multifunctionele printers en scanning-, printing-, software- en documentmanagement oplossingen.

De combinatie van gebruiksgemak en veiligheid van apparatuur is essentieel voor dagelijks gebruik. Daarom biedt Kyocera MFP’s die gebruiksvriendelijk én veilig zijn. Ga na wat jouw bedrijf nodig heeft op het gebied van printerconnectiviteit: USB, geheugenkaarten, Bluetooth, netwerkintegratie en AirPrint of andere software die wordt gebruikt om documenten binnen jouw organisatie te printen. Bij al deze vereisten moet ervoor worden gezorgd dat het voldoet aan het documentbeveiligingsbeleid van je organisatie. Zo integreert de MFP met de huidige systemen en ontstaat daarbij de juiste document- en gegevensbeveiliging.

We zijn ervan overtuigd dat onze vertrouwde partners iets voor jou kunnen betekenen. Laten we daarom samen de security van jouw IT-gerelateerde zaken naar een hoger niveau tillen! Zet donderdag 15 september van 14:30 tot 18:00 uur in je agenda en meld je alvast aan via aanmelden@wtmedia-events.nl. Zo ben jij alvast verzekerd van een plekje én een goede portie échte Rotterdamse Bitterballen.