Over de W.T. Group

Wij vinden…

…het belangrijk dat je 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, op kantoor, thuis of op reis, de mogelijkheid hebt om onbezorgd en veilig te werken. De juiste ICT-oplossingen maken dit makkelijker en dat organiseren wij graag voor je. Met de verschillende bedrijven die onder de W.T. Group vallen zetten wij, in samenwerking met onze gerespecteerde partners, in op duurzame ontwikkelingen van de bedrijfsprocessen van onze klanten.

Over de W.T. Group

Wij helpen je bedrijfsprocessen zoveel mogelijk te automatiseren, waarbij de gegevens van zowel onze klanten als hun eigen klanten altijd beschermd zijn.

W.T. International is al meer dan 20 jaar gevestigd in de regio Rotterdam. Ons Rotterdamse DNA maakt ons daadkrachtig en zorgt dat wij in oplossingen denken.

ICT is al lang niet meer alleen ondersteunend aan bedrijfsprocessen, ICT drijft bedrijfsprocessen en helpt bedrijven effectiever en efficiënter te werken. De juiste software en hardware en de nodige support zijn belangrijk, maar working together houdt in dat wij méér willen betekenen voor onze klanten. Om samen te zorgen dat het werkt en bijdraagt aan jouw zakelijke doelstellingen, hebben wij ook W.T. Privacy, W.T. Training, W.T. Solutions en W.T. Media & Events opgericht. Samen vormen we de W.T. Group.

De experts van W.T. Privacy adviseren je op een heldere, begrijpelijke manier over alles wat met privacy te maken heeft. Zij bieden een pragmatische aanpak waarmee je volledig volgens de richtlijnen van de AVG kunt blijven ondernemen.

Bij W.T. Training werken professionals die in staat zijn alle medewerkers efficiënt en met vertrouwen te laten werken met de beschikbare Office 365 producten. Wij trainen en coachen zowel in groepsverband als 1-op-1, online, op locatie of op kantoor. En nu natuurlijk ook door middel van e-learnings!

De specialisten bij W.T. Solutions zijn de echte pioniers uit ons team: als het er niet is, dan maken zij het zelf. We bieden maatwerk aan al onze klanten als wij vinden dat de standaardoplossingen niet volstaan. We zijn daarin een beetje eigenwijs, maar doen er graag alles aan om je bedrijf te helpen groeien.

Ons jongste bedrijf is W.T. Media & Events. Omdat veel van onze klanten al gebruik maken van domeinregistratie en hosting, ontstond ook de behoefte aan dienstverlening rondom websites en online marketing. Het team van W.T. Media & Events ontzorgt de klanten graag op dit gebied.

Jouw Rotterdamse ICT-partner

Zorgt dat het werkt!

Onze roots

Wij zijn…

…lekker eigenwijs. Onze roots liggen in de Rotterdamse haven, dus we zijn rechtdoorzee. We kunnen heel flexibel zijn, maar we gaan vooral voor de beste oplossing voor onze klanten.

Bijna 25 jaar geleden studeerde Maarten van der Hoek, nu eigenaar van de W.T. Group, Information & Information Technology en hij wilde graag “iets doen met computers”. Maarten was nog aan het afstuderen, maar wilde zijn tijd nuttig besteden. Wie hem kent, weet dat hij weinig geduld heeft en niet wacht tot de tijd rijp is, maar gewoon alvast begint.

En dus startte hij samen met zijn oom John Stornel een bedrijf. Het bedrijf werd gevestigd in het kantoor van de vader van Maarten en de naam was snel bedacht: Working Together, W.T. International. Maarten kwam zelf in dienst als eerste medewerker, met de ambitie om het bedrijf uiteindelijk over te nemen. De eerste klant was Rob Stornel, de neef van Maarten’s oom. Tijdens het afstuderen was het bedrijf al in volle gang en zo werd hier en daar hulp ingeroepen van vrienden die, net als Maarten, goed met computers konden omgaan. In 1999 zag de IT-strategie van bedrijven er heel anders uit dan nu..

Fast Forward naar 2021: inmiddels is W.T. International onderdeel van de grotere W.T. Group en zijn er diverse zusterbedrijven opgericht om meer specialistisch advies te kunnen geven. Met zo’n 50 collega’s werken we voor klanten in Nederland en ver daarbuiten aan een breed scala van ICT-uitdagingen, met altijd 1 overeenkomst: we werken samen, met het team, met leveranciers en met de klant aan een prachtig eindresultaat.

Sinds 2020 zijn we Microsoft Gold Partner. Deze gold status is best exclusief, in Nederland is het aantal ICT-bedrijven dat deze status mag dragen zeer beperkt!

Partners

HP
PanzerGlass
Microsoft
PulseSecure
Trend Micro

Ontwikkel jezelf. Kom erbij!

Vacatures

In de afgelopen 20 jaar zijn we niet alleen gegroeid, maar hebben we vooral onze visie verbreed. We hebben een groot netwerk in en rond Rotterdam en we kijken naar de rol van ICT in bedrijven, nu, maar vooral in de toekomst.

Ondanks dat het bedrijf ruim 20 jaar bestaat, is de gemiddelde leeftijd in ons bedrijf (xx). Working Together is van alle leeftijden, van stagiaires die vol energie bij ons hun eerste werkervaring op komen doen tot de “oude rotten in het vak”, die elk klusje al wel een keer geklaard hebben. We blijven ons vernieuwen en volgen de ontwikkelingen in ons vak op de voet.

In de afgelopen 2 jaar hebben we ruim 20 nieuwe collega’s aan ons team toe mogen voegen. Wil je weten of jouw volgende functie bij ons in het team is?

Werken bij W.T.

Junior Software DeveloperW.T. Solutions

Met de ambitie om door te groeien naar full stack developer. Jij bent degene die ervoor zorgt dat complexe vragen van zowel interne als externe klanten geautomatiseerd worden.

Servicedesk medewerkerW.T. International

Jij zorgt ervoor, samen met je collega’s, dat alle ICT-zaken bij onze klanten accuraat en goed functioneren. Zowel het netwerk, de infrastructuur als de automatisering op de werkplek doen het door jouw inzet optimaal.

Information Security OfficerW.T. Privacy

Wij dagen je uit om, na een afgesproken inwerkperiode, zelfstandig bij klanten inzetbaar te zijn om projecten met betrekking tot informatiebeveiligingsbeleid succesvol aan te gaan én af te ronden.