Over ons

Wij vinden het belangrijk dat je het allerbeste uit je bedrijf haalt, zowel intern als extern. De juiste interne IT-oplossingen zorgen voor veilige en efficiënte bedrijfsprocessen zodat alles net iets makkelijker en sneller gaat. Uiteraard wil je ook dat men van je bestaan afweet. Met de verschillende bedrijven die onder de W.T. Group vallen, leveren wij, in samenwerking met onze gerespecteerde partners, graag een bijdrage aan de beste versie van jouw organisatie!

Over de W.T. Group

Het begon allemaal met W.T. International die al meer dan 20 jaar gevestigd is in de regio Rotterdam. Ons Rotterdamse DNA maakt ons daadkrachtig en zorgt dat wij in oplossingen denken. Met de expertise op het gebied van ICT-oplossingen, bieden wij de juiste ondersteuning aan voor jouw organisatie.

Vanuit onze visie “Working Together”, willen wij meer betekenen voor jou als klant. We willen het beste voor je medewerkers en je klanten. We willen dat je groeit en dat je jouw potentie als organisatie waar maakt. Om samen te zorgen dat het werkt en bijdraagt aan jouw zakelijke doelstellingen, hebben wij ook W.T. Privacy, W.T. Training, W.T. Solutions en W.T. Media & Events opgericht. Samen vormen we de W.T. Group.

Onze experts van W.T. Privacy adviseren je op een heldere, begrijpelijke manier over compliance, security, web & regelwetgeving . Met de expertise in informatiebeveiliging, biedt W.T. Privacy een veilige werkomgeving voor jou en je klanten. Daarnaast leveren wij een pragmatische aanpak waarmee je volledig volgens de richtlijnen van de AVG kunt blijven ondernemen.

Bij W.T. Training werken professionals die in staat zijn alle medewerkers efficiënt en met vertrouwen te laten werken met jullie software en systemen. Aan de hand van jouw vraagstuk, creëren wij leer -en- inwerk trajecten, op hand gemaakte trainingen, e-learnings en fysieke trainingen. Zo gaat elke medewerker zelfverzekerd aan de slag!

Onze specialisten bij W.T. Solutions zijn de echte pioniers uit ons team: als het er niet is, dan maken wij het zelf. We bieden maatwerk aan al onze klanten als wij vinden dat de standaardoplossingen niet volstaan. We zijn daarin een beetje eigenwijs, maar doen er graag alles aan om je bedrijf te helpen groeien.

Ons jongste bedrijf is W.T. Media & Events.  De klanten van de W.T. Groep kregen de behoefte om hun zichtbaarheid te vergroten. Dit kan alleen vanuit een sterke marketingstrategie. Door middel van drie pijlers: (online) marketing, events en websites, dragen wij bij aan je marketingstrategie, spelen wij in op jouw merkverhaal en leveren waarde aan jouw organisatie

Onze roots

 

Bijna 25 jaar geleden studeerde Maarten van der Hoek, nu eigenaar van de W.T. Group, Information & Information Technology. Hij wilde graag “iets doen met computers”. Maarten was nog aan het afstuderen, maar wilde zijn tijd nuttig besteden. Wie hem kent, weet dat hij weinig geduld heeft en niet wacht tot de tijd rijp is, maar gewoon alvast begint.

Zo startte hij samen met zijn oom John Stornel een bedrijf. Het bedrijf werd gevestigd in het kantoor van de vader van Maarten. De naam was snel bedacht: Working Together, W.T. International. Maarten kwam zelf in dienst als eerste medewerker, met de ambitie om het bedrijf uiteindelijk over te nemen. 

Fast Forward naar 2021: inmiddels is W.T. International onderdeel van de grotere W.T. Group en zijn er diverse zusterbedrijven opgericht om meer specialistisch advies te kunnen geven. Met zo’n 50 collega’s werken we voor klanten in Nederland en ver daarbuiten aan een breed scala van ICT-uitdagingen, met altijd 1 overeenkomst: we werken samen, met het team, met leveranciers en met de klant aan een prachtig eindresultaat.

Partners

Microsoft
Guardian360
HP
PanzerGlass
Trend Micro