Over ons

Wij vinden het belangrijk dat ondernemers zich kunnen focussen op dat waar zij goed in zijn. En in deze tijd wil je eigenlijk elke dag, op elk tijdstip en elke plek in de wereld bij je bestanden kunnen. Je wil bestanden kunnen delen met je collega die op het kantoor in Groningen of Maastricht zit. Of je moet die presentatie nog last-minute ’s avonds vanuit huis af kunnen maken. Je wil vanuit een koffietentje kunnen werken of in het weekend je administratie kunnen doen. Je wil vanaf die vakbeurs in het buitenland een pitch naar je nieuwe contacten door kunnen sturen.

Wij helpen je met de juiste ICT-oplossingen. Van een supergoede laptop die met jouw zware ontwerp-programma’s gewoon snel blijft functioneren tot de juiste software om met je team samen te werken. En van een veilige in Nederland gehoste server tot een bewustwordingstraining over cybersecurity. Maar we doen nog heel veel meer. Met de verschillende bedrijven die onder de W.T. Group vallen werken wij samen met de beste partners en leveranciers in de markt. We ondersteunen ondernemers op alle vlakken in hun organisatie waar automatisering en ICT een rol kunnen spelen. 

Over de W.T. Group

W.T. International is waar het ooit begon, meer dan 25 jaar geleden. Ons Rotterdamse DNA maakt ons daadkrachtig en zorgt dat wij in oplossingen denken. Met de expertise op het gebied van ICT-oplossingen, bieden wij de juiste ondersteuning aan voor jouw organisatie. Het team van W.T. International is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en innoveren van computernetwerken en -systemen. 

Vanuit onze visie “Working Together”, ondersteunen wij ondernemers. We helpen deze ondernemers om hun bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk in te richten, met de juiste software en hardware. Maar dan ben je er nog niet, er komt nog veel meer bij kijken om een succesvol bedrijf te runnen en te laten groeien. Daarom hebben wij ook W.T. Privacy, W.T. Training, W.T. Solutions en W.T. Media & Events opgericht. Samen vormen we de W.T. Group.

Onze experts van W.T. Privacy adviseren je op een heldere, begrijpelijke manier over compliance, security en wet- & regelgeving. Met de expertise in informatiebeveiliging, biedt W.T. Privacy een veilige werkomgeving voor jou en je klanten. Daarnaast leveren wij een pragmatische aanpak waarmee je volledig volgens de richtlijnen van de AVG kunt blijven ondernemen.

Bij W.T. Training werken professionals die in staat zijn alle medewerkers efficiënt en met vertrouwen te laten werken met jullie software en systemen. Aan de hand van jouw vraagstuk creëren wij leer- en inwerktrajecten, op maat gemaakte workshops, e-learnings en fysieke trainingen. Zo gaat elke medewerker zelfverzekerd aan de slag!

Onze specialisten bij W.T. Solutions zijn de echte pioniers uit ons team: als het er niet is, dan maken wij het zelf. We bieden maatwerk voor software aan al onze klanten, als we tot de conclusie komen dat de standaardoplossingen niet volstaan. We zijn daarin een beetje eigenwijs, maar doen er graag alles aan om je bedrijf te helpen groeien.

En dan is er nog W.T. Media & Events. Want als jouw focus weer naar het ondernemen kan, dan wordt het tijd om jouw bedrijf een podium te geven! Wij helpen je de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Ben je toe aan een (nieuwe) website? Heb je zelf niet genoeg tijd en inspiratie voor je content op social media? Of wil je jouw doelgroep op een andere manier bereiken? Dan helpen wij je graag je doelen te bereiken! 

Onze roots

 

Bijna 25 jaar geleden studeerde Maarten van der Hoek, nu eigenaar van de W.T. Group, Information & Information Technology. Hij wilde graag “iets doen met computers”. Maarten was nog aan het afstuderen, maar wilde zijn tijd nuttig besteden. Wie hem kent, weet dat hij weinig geduld heeft en niet wacht tot de tijd rijp is, maar gewoon alvast begint.

Zo startte hij samen met zijn oom John Stornel een bedrijf. Het bedrijf werd gevestigd in het kantoor van de vader van Maarten. De naam was snel bedacht: Working Together, W.T. International. Maarten kwam zelf in dienst als eerste medewerker, met de ambitie om het bedrijf uiteindelijk over te nemen. 

Fast Forward naar 2021: inmiddels is W.T. International onderdeel van de grotere W.T. Group en zijn er diverse zusterbedrijven opgericht om meer specialistisch advies te kunnen geven. Met zo’n 65 collega’s werken we voor klanten in Nederland en ver daarbuiten aan een breed scala van ICT-uitdagingen, met altijd 1 overeenkomst: we werken samen, met het team, met leveranciers en met de klant aan een prachtig eindresultaat.

Partners

Microsoft
Guardian360
HP
PanzerGlass
Trend Micro