W.T. Training

Bij W.T. Training vertalen wij IT naar de praktijk en daarbij nemen we al je collega’s mee. Wij leggen complexe onderwerpen kort, simpel en actief uit. Dit doen we op locatie, bij jou op kantoor of via een strak georganiseerde e-learning. We kunnen je helpen met één korte workshop of een compleet opleidingstraject.

  • Specialistisch team van opleidingskundigen en trainers
  • Van workshops tot volledige L&D implementatie
  • De eindgebruiker staat bij ons centraal

Bij W.T. Training werken professionals, die in staat zijn alle medewerkers efficiënt en met vertrouwen te laten werken met de beschikbare office 365 producten. Wij trainen en coachen zowel in groepsverband als 1-op-1, op locatie of op kantoor.

W.T. Training verzorgt interactieve trainingen en individuele coaching om medewerkers en teams te laten werken met de volgende programma’s: Office 365 Algemeen, Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Skype, Teams, SharePoint, OneNote, Devices, Windows.

De trainingen en groepssessies zijn voor groepen van 6 tot 10 personen, zodat er voor iedereen voldoende aandacht is en elke deelnemer actief kan bijdragen. Inmiddels zijn we ook gespecialiseerd in het ontwerpen van maatwerk e-learnings, zodat je niet gebonden bent aan een locatie of tijd voor je training.

Naast deze trainingen en workshops geven onze specialisten ook advies op het gebied van Learning & Development. In opdracht van diverse opdrachtgevers hebben wij de afgelopen jaren al meerdere mooie L&D trajecten ontwikkeld en uitgerold.