W.T. Training

Bij W.T. Training vertalen wij IT naar de praktijk. Met de constante ontwikkelingen binnen deze sector, is het belangrijk om te blijven leren, ook al opereer jij niet in deze branche. Wij hebben namelijk allemaal te maken met de groei van digitalisering.

Ons doel is om jouw medewerkers hier in te begeleiden. Wij leggen complexe onderwerpen kort, simpel en actief uit. Hierin staat de eindgebruiker centraal. Onze trainingen en workshops vinden plaats op locatie, bij jou op kantoor of online. We kunnen je helpen met één korte workshop of een compleet opleidingstraject die wij op maat maken.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat leren en ontwikkelen op proces- en IT- gebied, mens, teams en organisaties rijker maakt. Vanuit een passie voor leren, begeleiden wij organisaties die willen meegroeien op het gebied van digitalisering. Ons team bestaat uit gespecialiseerde mensen met affiniteit voor didactiek en IT. 

W.T. Training verzorgt interactieve trainingen en workshops zodat medewerkers systemen en software eigen maken. De trainingen en groepssessies zijn voor groepen van zes tot tien personen. Zo krijgt iedereen voldoende aandacht en de mogelijkheid om actief deel te nemen. Inmiddels specialiseren wij ons ook in het ontwerpen van maatwerk e-learnings, zodat je niet gebonden bent aan een locatie of tijd. Daarnaast geven onze experts ook advies op het gebied van Learning & Development.