W.T. International

Wij staan voor je klaar! Wij vinden het belangrijk dat je 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, op kantoor, thuis of op reis, de mogelijkheid hebt om onbezorgd en veilig te werken. De juiste ICT-oplossingen maken dit makkelijker en dat organiseren wij graag voor je.

  • Rotterdamse no-nonsense mentaliteit
  • 24/7 bereikbaar op afspraak
  • Verlengstuk van jouw organisatie

Het team van W.T. International is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en innoveren van computernetwerken en -systemen. Dit doen wij voor nationale en internationale klanten.

Is er iets dat nu moet gebeuren? Je kunt altijd een beroep doen op één van onze collega’s. We kunnen op afstand problemen verhelpen of bij jou op locatie komen voor onderhoud en/of het oplossen van problemen. Als je een support-contract afsluit komt een vaste ict-medewerker op afspraak bij jullie langs. Dit kan op vaste momenten, afhankelijk van jouw wensen.

Je bedrijfsnetwerk bevindt zich niet alleen offline, dit verschuift steeds meer naar online en in de cloud. Hier bieden wij vanzelfsprekend ook verschillende oplossingen voor. Van domeinregistratie(s) tot de hosting van je website, maar ook de mogelijkheid om onder je eigen domeinnaam e-mails te versturen en te ontvangen. Dit alles kan op onze eigen (in Nederland geplaatste) servers, maar ook in de cloud.