Werken bij W.T.

Ons bedrijf groeit hard! Dat komt aan de ene kant door ondernemende collega’s die meehelpen met het oprichten van nieuwe bedrijven en nieuwe teams. Maar aan de andere kant ook door collega’s waar we al jaren op kunnen bouwen als het gaat om het helpen van onze klanten met al hun ICT-uitdagingen. Juist die mix van verschillende leeftijden, opleidingen en achtergronden zorgt ervoor dat we een fantastisch team hebben met ruimte voor iedereen. Hieronder zie je de vacatures die op dit moment openstaan.

Wil je liever eerst meer weten over hoe het is om voor de W.T. Group te werken?

Ontwikkel jezelf. Kom erbij!

Vacatures

In de afgelopen 20 jaar zijn we niet alleen gegroeid, maar hebben we vooral onze visie verbreed. We hebben een groot netwerk in en rond Rotterdam en we kijken naar de rol van ICT in bedrijven, nu, maar vooral in de toekomst.

Ondanks dat het bedrijf ruim 20 jaar bestaat, is de gemiddelde leeftijd in ons bedrijf (xx). Working Together is van alle leeftijden, van stagiaires die vol energie bij ons hun eerste werkervaring op komen doen tot de “oude rotten in het vak”, die elk klusje al wel een keer geklaard hebben. We blijven ons vernieuwen en volgen de ontwikkelingen in ons vak op de voet.

In de afgelopen 2 jaar hebben we ruim 20 nieuwe collega’s aan ons team toe mogen voegen. Wil je weten of jouw volgende functie bij ons in het team is?

Werken bij W.T.

Junior Software DeveloperW.T. Solutions

Met de ambitie om door te groeien naar full stack developer. Jij bent degene die ervoor zorgt dat complexe vragen van zowel interne als externe klanten geautomatiseerd worden.

Servicedesk medewerkerW.T. International

Jij zorgt ervoor, samen met je collega’s, dat alle ICT-zaken bij onze klanten accuraat en goed functioneren. Zowel het netwerk, de infrastructuur als de automatisering op de werkplek doen het door jouw inzet optimaal.

Information Security OfficerW.T. Privacy

Wij dagen je uit om, na een afgesproken inwerkperiode, zelfstandig bij klanten inzetbaar te zijn om projecten met betrekking tot informatiebeveiligingsbeleid succesvol aan te gaan én af te ronden.