Werken bij W.T.

W.T. Group speelt in op de actualiteit en trends van nu en de toekomst. Hierdoor verbreden wij constant onze horizon. Wij creëren oplossingen voor nieuwe kansen. We zijn dan ook altijd opzoek naar personeel.

Working Together is van alle leeftijden, van stagiaires die vol energie bij ons hun eerste werkervaring op komen doen, tot aan veteranen die alles al een keer gedaan en gezien hebben. We blijven ons vernieuwen en volgen de ontwikkelingen in ons vak op de voet.

Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en leren door samen te werken met anderen oftewel “working together”? Neem dan een kijkje op onze Werken bij pagina en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

Ontwikkel jezelf. Kom erbij!

Vacatures

Ons bedrijf groeit hard! Onze medewerkers bestaan uit ondernemende mensen die kansen vroegtijdig opsporen en daar direct naar handelen. Zo ontstaan er nieuwe bedrijven en teams binnen de W.T. Group waardoor ook onze expertise blijft groeien. De mix van verschillende leeftijden, opleidingen en achtergronden zorgt ervoor dat we een fantastisch team hebben met ruimte voor iedereen. Hiernaast vind je onze huidige vacatures.

Werken bij de W.T. Group