W.T. Media & Events

Welkom bij W.T. Media & Events. Jouw partner op het gebied van marketing, events en websites.
Om tegenwoordig relevant te blijven, is het een absolute must om te investeren in het creëren van zichtbaarheid, zowel online als offline. Met onze drie diensten, bieden we jou de gelegenheid om jouw merk het juiste podium te geven. Zo helpen we je met het bereiken van de juiste doelgroep en sturen we in het volledig benutten van je potentie als bedrijf. Door middel van “Working Together” brengen we jouw merk naar een hoger niveau! Hoe komt dat tot uiting?

  • Creatieve content op social media
  • Events met een waardevolle boodschap
  • Een veilig gebouwde website

Onze diensten 

Marketing
Wil je jouw online zichtbaarheid vergroten, maar weet je niet hoe? En wil je de juiste content op het perfecte moment delen met jouw doelgroep? Overweeg dan de aanschaf van een social media abonnement bij ons! Onze marketingexperts weten alle kneepjes van het vak en gaan graag voor jou aan de slag voor het creëren van een passende contentstrategie. 

Events
Wist je dat een event de ideale marketinginstrument is? Wij organiseren op maat gemaakte events die bijdragen aan jouw marketingstrategie. Een event dat perfect in lijn ligt met jouw merkverhaal en waarde levert voor jou, je organisatie en je klanten. Met elkaar brengen we jouw marketingdoelstellingen in kaart en bedenken daarbij een passend concept wat helpt bij het vertellen van een waardevolle boodschap.  Dit kan in de vorm van een bierbingo, drive-in bioscoop, horecawandeling, zakelijk diner of een ouderwets gezellig personeelsfeest. Niets is te gek!

Websites
Je website wordt gezien als je online visitekaartje. Het is hoogstwaarschijnlijk één van de eerste touchpoints waarbij een potentiële klant in aanraking komt met jouw merk. Een goede eerste indruk is dan ook belangrijk. Bij W.T. Media & Events bouwen we goed beveiligde websites van A tot Z volgens de allerlaatste technieken. Het enige wat je hoeft te doen, is ons vertellen over je organisatie. Wij regelen de rest!

 

Meer diensten van W.T. Media & Events

Social media contentstrategie Web development Events