W.T. Media & Events

De Rotterdamse Horecawandeling

De Rotterdamse Horecawandeling

21 januari 2022

We gaan naar buiten! Zondag 23 januari is het zover: W.T. Media & Events organiseert de Kralingen Editie van de Rotterdamse Horecawandeling.

De Rotterdamse Horecawandeling is ontstaan met het doel om de locale horeca te steunen in deze moeilijke tijden. De wandeling is georganiseerd door W.T. Media & Events en vindt plaats op zondag 23 januari van 12:00 tot 16:30 uur. Met een leuke route van ongeveer 6.5 km door het prachtige Kralingen maken de wandelaars onderweg 6 stops bij verschillende horecazaken. Zij worden hier verrast door lekkere gerechtjes en kunnen  eventueel zelf een drankje bestellen voor onderweg.

De deelnemende horecazaken zijn:

– Brasserie Woodz
– Restaurant de Tuin van de Vier Windstreken
– Osteria Vicini 
– Mamma Licia 
– Gastrobar Ster 
– Jordy’s Bakery 

Kaartjes zijn te koop tot zaterdagochtend 22 januari om 12.00 uur. Ben je geïnteresseerd in zo’n wandeling voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met onze collega’s van W.T. Media & Events via info@wtmedia-events.nl. De wandeling kan op maat gemaakt worden aan de hand van jouw wensen. Voor een goede indruk van de Rotterdamse Horecawandeling -Kralingen Editie- kun je een kijkje nemen op de instagrampagina van het event: rotterdamse.horecawandeling