IT-support

Bij W.T. International zijn we er voor jou! 

Met onze supportdesk inclusief standby, helpen we jou vanaf afstand bij brandende IT-gerelateerde vragen. Dit kan zowel telefonisch als per mail zijn. Wij bieden ondersteuning op verschillende gebieden binnen de IT. Of het nou gaat om documentmanagementoplossingen, netwerkbeheer of cloud services,  geen vraag is voor ons te gek! Wij denken graag met je mee om de juiste oplossing te vinden.

 

Bij een storing kun je ook bij ons terecht. We snappen als geen ander hoe vervelend dat is! Onze medewerkers beheersen de juiste (gespreks)technieken om tot de kern van het probleem te komen. Met de informatie die u doorgeeft, komen we samen tot een oplossing by “Working Together“.

Loop je vaker tegen aantal IT-problemen aan binnen jouw organisatie? Dan komt een support-contract goed van pas!  Met dit contract komt er periodiek een supportmedewerker langs die jou ontzorgt. Misschien ben je wel opzoek naar een nieuwe software-oplossing, maar heb je geen idee hoe je dit binnen je bedrijf implementeert. Onze medewerkers hebben de nodige expertise om dit voor jou te doen. Heb je geen supportafdeling binnen je organisatie, maar merk je dat er wel vraag is naar IT-support? Ook hierin kunnen wij jou ondersteunen. 

Herken jij je in bovenstaande? Neem dan snel contact met ons op en wie weet ben jij binnenkort klant bij W.T. International!