Mobile device connectivity

Connected Impact

We leveren IoT connectiviteit overal, voor alle apparaten en op elk moment. Onze technologie beheert de SIM kaarten en verzorgen managed services om alle bedrijven in diverse industrieen impact te verzorgen in een verbonden en duurzamere wereld.

  • Machine-to-Machine communicatie (M2M)
  • We leveren M2M SIM connectiviteit voor IoT en verbonden apparaten-wereldwijd.
  • Samen maken we toekomstgerichte en data-gedreven systemen mogelijk

Connected Impact
We leveren IoT connectiviteit overal, voor alle apparaten en op elk moment. Onze technologie beheert de SIM kaarten en verzorgt managed services om alle bedrijven in diverse industrie├źn impact te verzorgen in een verbonden en duurzamere wereld.

SIM connectiviteit in de Internet of Things
Als gespecialiseerd ICT bedrijf levert W.T. International al decennia lang oplossingen om bedrijfsprocessen effici├źnter en veiliger te maken. W.T. International levert en is een zeer gespecialiseerde M2M-connectiviteitsprovider voor de hele IoT-wereld. Onze focus is om connectiviteit en beheer gemakkelijk te maken om succesvol te zijn in de verbonden wereld.

We werken graag samen met onze klanten om hen te helpen omgaan met de toegenomen vraag naar IoT-connectiviteit.

Global SIM connectiviteit
Naast een zeer aantrekkelijk en op maat gemaakt prijsmodel om de IoT services voor jouw zakelijke M2M propositie te laten slagen, leveren wij onze connectiviteit vanuit het perspectief om op meerder locale netwerken te concentreren, zonder zogenaamde netwerk sturing. Onze verbinding komt direct tot stand en biedt toegang tot meer dan 500 mobiele netwerken wereldwijd, samen met toonaangevende mobiele netwerkoperators.

Meer diensten van W.T. International?

IT-strategie Projectmanagement Programma management

Connectiviteit management en beheer

Onze IoT Connectivity Management en beheer dienst is gebaseerd op het bewezen platform van Freeeway, biedt volledige controle over apparaten, applicaties en M2M-connectiviteit. Op dit platform worden al meerdere honderdduizenden kaarten beheerd.

We werken samen met de nieuwste generatie content filter & control-technologie om misbruik van je M2M SIM-kaarten te voorkomen. Dit verlaagt het beveiligingsrisico tot een minimum en stelt je in staat je connectiviteitsgerelateerde kosten te verlagen.

Working Together
De betrokken mensen zijn en komen niet alleen uit de Smart City omgeving, ze hebben hun sporen verdiend in de IoT en met name in connectivity. We begrijpen als geen ander de behoeften van IoT device fabrikanten en van bedrijven die diensten in dit gebied leveren.

W.T. International biedt de meest flexibele, toegankelijke en veilige M2M-simkaarten en connectiviteitsdiensten die nieuwe zakelijke kansen mogelijk maken.

Maak een afspraak

Partners

Microsoft
PulseSecure
PanzerGlass
Trend Micro