W.T. Training

Bij W.T. Training vertalen wij IT naar de praktijk. Hoe ga je in je dagelijkse werkzaamheden om met de verschillende software programma’s die er bestaan? Wanneer gebruik je welk programma en hoe weet je of je alle functionaliteiten kent? Met de constante ontwikkelingen en updates is het belangrijk om te blijven leren, wij hebben namelijk allemaal te maken met de groei van digitalisering.

Ons doel is om jouw medewerkers hierin te begeleiden. Wij leggen complexe onderwerpen kortsimpel en actief uit. Hierin staat de eindgebruiker centraal. Onze trainingen en workshops vinden plaats op locatie, bij jou op kantoor of online. We kunnen je helpen met één korte workshop of een compleet opleidingstraject dat wij op maat voor je maken.

Wij zijn ervan overtuigd dat het leren en jezelf ontwikkelen op ICT- gebied, zowel de medewerkers als de teams en de complete organisaties rijker maakt. Vanuit een passie voor leren, begeleiden wij organisaties die willen meegroeien op het gebied van digitalisering. Ons team bestaat uit gespecialiseerde mensen met affiniteit voor didactiek, onderwijskunde en natuurlijk IT. 

W.T. Training verzorgt interactieve trainingen en workshops zodat medewerkers vol vertrouwen met systemen en software kunnen werken. De trainingen en groepssessies zijn voor kleine groepen en grote groepen, zowel online als op locatie. We zorgen ervoor dat iedereen voldoende aandacht krijgt en actief kan deelnemen. Inmiddels specialiseren wij ons ook in het ontwerpen van maatwerk e-learnings, zodat je niet gebonden bent aan een locatie of tijd. Daarnaast geven onze experts ook advies op het gebied van Learning & Development.