E-mailmarketing

E-mailmarketing is complex. Het gaat niet alleen om het opzetten van een e-mailcampagne en het versturen van mailings naar je database. Er zit een strategie achter, content moet aantrekkelijk zijn, je hebt te maken met wet- en regelgeving, desktop en mobiel gebruik en ga zo maar door. Het vereist veel kennis en verschillende soorten kwaliteiten. Wij hebben die in huis! 

  • USP 1
  • USP 2

Je wil graag top of mind blijven bij je klanten. Of je wilt elke maand jouw nieuwe menukaart delen met je vaste gasten. Een nieuw product of dienst lanceren, of een aanbieding versturen. Wat je doel ook is, e-mail is nog steeds een goede manier om je klanten te bereiken.

Meer diensten van W.T. Media & Events

IT-strategie Projectmanagement Programma management

Working Together

Onze aanpak

Working Together, dat is waar W.T. voor staat. W.T. Media & Events is het jongste zusje van de W.T. Group. Samenwerken doen we niet alleen met alle 50 collega’s, maar ook met onze klanten, leveranciers, ons netwerk en overige relaties. In 1999 werd W.T. International opgericht, een Rotterdams ICT-bedrijf. Omdat bij veel bedrijven de meeste processen inmiddels digitaal gaan, is ICT overal in je bedrijf aanwezig. Om je op zoveel mogelijk vlakken te ondersteunen, heeft de W.T. Group daarom de dienstverlening uitgebreid. We hebben gemerkt dat we veel klanten kunnen helpen met hun online zichtbaarheid, maar we kregen ook veel vragen over onze eigen events (“wat leuk! Kun je dat ook voor ons doen?”) en dus is in april 2021 W.T. Media & Events opgericht. Samen met de collega’s van de W.T. Group helpen we je graag!

Meer over W.T. Group

Partners

Microsoft
PulseSecure