Events

Je wilt een event organiseren voor jouw medewerkers of klanten. Niet zomaar een feestje of een bijeenkomst, maar een met een boodschap. Een evenement waar nog lang over na wordt gepraat en waarvan de fotojaren later nog een glimlach op je gezicht toverenVan een eigen drive-in bioscoop tot een gezellige horeca-wandeling of een (online) workshop, alles is mogelijk! We kijken samen naar de mogelijkheden en passen deze helemaal aan op het DNA jouw bedrijf en het doel van je evenement. Wat wil je dat de deelnemers na afloop over jou of jouw bedrijf zeggen? 

  • Wij organiseren evenementen met een boodschap 
  • Wij denken in kansen en mogelijkheden, ook met eventuele corona-maatregelen 
  • Wij hebben alle (technische) kennis onder één dak, voor alle vormen van events 

Wij vinden dat een evenement een verlengstuk moet zijn van je marketingplan. Of je nu iets organiseert voor (potentiële) klanten of juist voor medewerkers: er is altijd een boodschap die gedeeld mag worden. Met een klein beetje extra aandacht aan de vorm en inhoud, kun je een groot verschil maken voor een succesvol evenement. Er zijn verschillende soorten events: 

Offline events 
Voor klanten, relaties of personeel. Met teambuilding-activiteit, entertainment, op locatie of op eigen terrein. Je kunt het zo gek niet verzinnen, of we organiseren het. 

Online events 
Van een congres in je eigen online zaal tot een vrijdagmiddagborrel met een bier- of wijnproeverij of een gekke pubquiz met live muziek tussendoor. 

Hybride events 
Als niet iedereen er ‘live’ bij kan zijn, dan zorgen we ervoor dat ze door middel van een stream toch aan het event kunnen deelnemen!

Veel bedrijven wachten de ene na de andere persconferentie af en blijven de jaarlijkse events verplaatsen. Logisch, want het valt niet mee om in deze tijd iets te organiseren. Je bent bang dat je met een andere vorm niet de gewenste impact kunt maken. Wij hebben ons vastgebeten in de corona-regels en kijken altijd naar kansen en mogelijkheden. Daarom kijken we graag samen met je naar wat er wél kan.  

Meer diensten van W.T. Media & Events

IT-strategie Projectmanagement Programma management

Working Together

Onze aanpak

Working Together, dat is waar W.T. voor staat. W.T. Media & Events is het jongste zusje van de W.T. Group. Samenwerken doen we niet alleen met alle 50 collega’s, maar ook met onze klanten, leveranciers, ons netwerk en overige relaties. In 1999 werd W.T. International opgericht, een Rotterdams ICT-bedrijf. Omdat bij veel bedrijven de meeste processen inmiddels digitaal gaan, is ICT overal in je bedrijf aanwezig. Om je op zoveel mogelijk vlakken te ondersteunen, heeft de W.T. Group daarom de dienstverlening uitgebreid. We hebben gemerkt dat we veel klanten kunnen helpen met hun online zichtbaarheid, maar we kregen ook veel vragen over onze eigen events (“wat leuk! Kun je dat ook voor ons doen?”) en dus is in april 2021 W.T. Media & Events opgericht. Samen met de collega’s van de W.T. Group helpen we je graag!

Meer over W.T. Group

Partners

Microsoft
PulseSecure