Social Media

Je wil graag jouw zichtbaarheid vergroten, maar je weet niet hoe je jouw social media kanalen strategisch inzet. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste content, op het perfecte moment deelt met jouw doelgroep? Dit vraagt om creativiteit, continuïteit en kennis op het gebied van trends en ontwikkelingen. Hoe wil jij overkomen op jouw doelgroep? 

  • Creatieve content
  • Altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Social media is een belangrijk en onmisbaar onderdeel van jouw marketingmix. Door het strategisch inzetten van verschillende kanalen vergroot je jouw zichtbaarheid, wat moet leiden tot meer leads. Je vraagt je af: op welke social media kanalen bevindt mijn doelgroep zich. Hoe en op welk moment van de dag bereik ik deze personen? Welke content is voor hen van toegevoegde waarde en hoe creëer ik dit? Het beheren van social media kanalen neemt veel tijd in beslag. Kostbare tijd die jij kunt gebruiken voor andere werkzaamheden. 


Met ons social media abonnement bepalen we welke social media kanaal(en) het best bij jouw doelgroep passen en zorgen wij voor een compleet contentpakket. Denk hierbij aan een goedgevulde contentkalender, de juiste boodschap, kwalitatieve foto’s en een consistente planning. Wij nemen alle social media taken uit handen en zorgen ervoor dat jouw social media er elke maand op en top uit ziet en het toegevoegde waarde heeft voor jouw doelgroep.
 

Meer diensten van W.T. Media & Events

IT-strategie Projectmanagement Programma management

Working Together

Onze aanpak

Working Together, dat is waar W.T. voor staat. W.T. Media & Events is het jongste zusje van de W.T. Group. Samenwerken doen we niet alleen met alle 50 collega’s, maar ook met onze klanten, leveranciers, ons netwerk en overige relaties. In 1999 werd W.T. International opgericht, een Rotterdams ICT-bedrijf. Omdat bij veel bedrijven de meeste processen inmiddels digitaal gaan, is ICT overal in je bedrijf aanwezig. Om je op zoveel mogelijk vlakken te ondersteunen, heeft de W.T. Group daarom de dienstverlening uitgebreid. We hebben gemerkt dat we veel klanten kunnen helpen met hun online zichtbaarheid, maar we kregen ook veel vragen over onze eigen events (“wat leuk! Kun je dat ook voor ons doen?”) en dus is in april 2021 W.T. Media & Events opgericht. Samen met de collega’s van de W.T. Group helpen we je graag!

Meer over W.T. Group

Partners

Microsoft
PulseSecure