Social contentstrategie

Social media abonnementen

Heb jij een MKB-onderneming en ben je er flink aan toe om jouw merk te delen met een groter publiek? Dan ben je vast en zeker al te vinden op social media. Instagram, Facebook en zelfs Twitter gaan niet aan jou voorbij. Onder het mom “Als we op zoveel mogelijk kanalen aanwezig zijn, dan groeit onze online zichtbaarheid vast.”, beweeg je vol enthousiasme door het social medialandschap. Echter zonder resultaat. Herken jij ook het volgende?

  • De volgers blijven uit
  • Je hebt geen idee of je content de juiste mensen aantrekt
  • Het blijkt toch wel erg veel tijd te kosten. Tijd die je liever investeert in de corebusiness van je bedrijf

 

Say no more!

 

Hoe gaat dat in z’n werk?

By Working Together. Met elkaar gaan we rondom de tafel om je organisatie zo goed mogelijk te leren kennen. Tijdens die meeting(s) bepreken we praktische zaken en niet onbelangrijk, stellen we een doel op. Wat wil je bereiken met social media en op wat voor termijn? Aan de hand van jouw vraagstuk, kiezen we in samenspel met jou een geschikt social media abonnement. Zodra deze punten concreet zijn, gaan wij voor jou aan de slag!

Wij duiken in je organisatie en jouw ideale persona ter houvast voor het creëren van een geschikte contentstrategie. We kijken vanuit de perspectief van jouw klant. Wat raakt en beweegt hen om je dienst of product aan te schaffen? Met de kennis van onze marketingexperts die nauwkeurig de laatste social media ontwikkelingen op de voet volgen, gaan wij de verbinding met je doelgroep aan. Dit doen wij door een op maat gemaakte feed op te stellen die aansluit op het DNA van jouw bedrijf.
Door dagelijks te posten met terugkerende elementen, creëren we consistentie en herkenning waardoor je top-of-mind blijft bij je doelgroep. Met één meeting per maand halen wij de benodigde input bij jou op, waarna we ons volledig focussen op jouw socials.

Met onze service, betrokkenheid en Working Together als kernwaarden, gaan we de uitdaging aan om jou doel te bereiken. Benieuwd hoe dit in de praktijk tot uiting komt? De review van RDAM GYM, één van onze klanten, geeft weer hoe het is om met ons samen te werken: “WTME helpt mij met het opzetten en bedenken van een contentstrategie voor organische post op social media, omdat ik er simpelweg te weinig tijd voor heb. Het fijne is dat zij zelf een fotograaf regelen en op zeer korte termijn foto’s kunnen maken om er direct mee aan de slag te gaan.”.

 

Meer diensten van W.T. Media & Events

Social media contentstrategie Web development Events