Website development

Je wilt indruk maken op je doelgroep. Laten zien waar je voor staat. Je visitekaartje achterlaten. Er komt veel kijken bij het ontwikkelen van een website. Een logische inrichting, de juiste look and feel, perfect aansluitende content die SEO-proof is en zo kunnen we nog wel tien aandachtspunten noemen. Er gaat niks boven een snelle website, waarin je goed je weg kunt vinden en waar waardevolle informatie te vinden is, toch? 

  • Team van developers, tekstschrijvers en fotografen
  • Kennis van diverse technieken

Wij weten wat er nodig is én hebben alle kennis in huis om een gebruiksvriendelijke website te maken, die aansluit bij de uitstraling van jouw bedrijf en ook nog eens goed vindbaar is! Daarnaast zorgen wij er met krachtige beelden en pakkende webteksten voor dat de content van jouw website jouw boodschap overbrengt bij jouw doelgroep.  

Meer diensten van W.T. Media & Events

IT-strategie Projectmanagement Programma management

Working Together

Onze aanpak

Working Together, dat is waar W.T. voor staat. W.T. Media & Events is het jongste zusje van de W.T. Group. Samenwerken doen we niet alleen met alle 50 collega’s, maar ook met onze klanten, leveranciers, ons netwerk en overige relaties. In 1999 werd W.T. International opgericht, een Rotterdams ICT-bedrijf. Omdat bij veel bedrijven de meeste processen inmiddels digitaal gaan, is ICT overal in je bedrijf aanwezig. Om je op zoveel mogelijk vlakken te ondersteunen, heeft de W.T. Group daarom de dienstverlening uitgebreid. We hebben gemerkt dat we veel klanten kunnen helpen met hun online zichtbaarheid, maar we kregen ook veel vragen over onze eigen events (“wat leuk! Kun je dat ook voor ons doen?”) en dus is in april 2021 W.T. Media & Events opgericht. Samen met de collega’s van de W.T. Group helpen we je graag!

Meer over W.T. Group

Partners

Microsoft
PulseSecure